Orchidea biztosítás

A női daganatos megbetegedések veszélyét egészséges életmóddal és rendszeres szűrővizsgálatokkal csökkentheted. Emellett azonban érdemes felkészülnöd egy esetleges megbetegedés során felmerülő költségekre is! Ma már rosszindulatú daganatos betegségek esetére is lehet biztosítást kötni, így – ha már be is következik a baj – legalább anyagilag biztosított lehetsz.

AIG Orchidea női daganatos megbetegedések és Női táska biztosítása - Már havi 600 forintért köthető.

Ha egészséged veszélybe kerül, akkor neked a gyógyulásra kell koncentrálnod, az anyagiakat majd az Orchidea biztosítja! A magyar piac egyik egyedülálló szolgáltatása az Orchidea - Női daganatos megbetegedések és Női táska biztosítása. A szolgáltatás a jövőben esetlegesen bekövetkező női rosszindulatú daganatos megbetegedés esetén nyújt anyagi segítséget neked. Kiegészítő szolgáltatásként amennyiben táskád betöréses lopás vagy rablás során eltulajdonítják, abban az esetben csökkenthető a pótlással járó kellemetlenség.

Azt, hogy a pénzt mire használod fel, Te döntöd el. A folyósított összeg segítséget nyújt neked áthidalni a nehéz időszakot. A pénzt közvetlenül neked fizetik ki, amikor arra a lehető legnagyobb szükséged van. Az Orchidea női szerveket támadó rosszindulatú daganatok diagnosztizálása esetére nyújt biztosítási fedezetet: mell, petefészek, vulva (külső nemiszervek), vagina, méhtest, méhnyak, hüvely.

A biztosításkötés telefonon történik. Kapcsolatfelvételhez kattints az Ajánlatkérés gombra!

Ajánlatkérés • Orchidea brossúra letöltése »

Kinek ajánlják a biztosítást?

Valamennyi 18 és 55 év közötti nő megkötheti, aki állandó magyarországi lakhellyel rendelkezik. Nincs szükség előzetes orvosi vizsgálatra, előzetes egészségügyi vizsgálat nélkül is részesülhetsz az Orchidea biztosítási védelmében, mindössze egy 90 napos türelmi idő van, mely a kockázatviselés napján indul. Fontos azonban, hogy az Orchidea női daganatos biztosítás az első diagnózis esetén térít, ezért korábban felfedezett és/vagy kezelt rosszindulatú daganatos megbetegedés esetén a biztosítási feltételek szerint nem köthető.

Mit nyújt a biztosítás?

Egyösszegű térítés női rosszindulatú daganatos megbetegedés diagnosztizálása, illetve műtéti beavatkozás esetén, amennyiben a műtétre a diagnózis után 2 éven belül sor kerül.

Mikor fizet a biztosító?

A szolgáltatásokat az igény elbírálásához szükséges összes irat (leletek, stb.) beérkezése után, az utoljára beérkezett irat kézhezvételétől számított 15 napon belül teljesítik.

Most egyszerűen kérhetsz ajánlatot, kollégáink telefonon is állnak rendelkezésedre.

orvos válaszol

Válaszd ki kérdésednek megfelelő, az adott szakterülethez tartozó orvost, és tedd fel kérdésed.

Kérdezek

IGEN VAGY NEM? Klimax alatt lehetek terhes? Csontritkulas

További kérdések »
szűrés emlékeztető

Ezentúl soha nem felejted el éves szűrővizsgálataidat!

Megnézem
orchidea biztosítás

Tudj meg többet az Orchidea női daganatos megbetegedések biztosításról!

Megnézem

Mobilalkalmazás Letöltése

iPhone és Android platformon is elérhető!

Letöltöm
Impresszum Adatvédelemi és felhasználási feltételek